About a week ago, I wrote about the flowers of pseudocydonia sinensis (Chinese quince), and now I'm writing about the fruits of Chinese quince.
A pseudocydonia sinensis or Chinese quince fruit 花梨の実 |
Still green まだ青い実 |
Chinese quinces are often used to make jam, which isn't yellow, but beautiful reddish orange!! The trees fruit in November. I'm already looking forward to making quince jam😋!
(If you wish to post your comment but don't have a Google account, select "anonymous" from the drop down menu titled "comment as"!)
先日、花梨(カリン)の花について書きました。今日は実です。実は去年、花梨の実を東京国立博物館で見かけたんですが、その時は何か分からず、隣で見ていた人が花梨だと教えてくれました。それ以来もう一回見たいなと思っていたのですが、何と近所でその夢がかなってしまいました。
花梨ジャムってありますよね。ググってみたら黄色ではなくきれいな赤オレンジ色になるそうです! 実が生るのは11月頃。今からジャム作りが楽しみです😋
(Google アカウントを持ってない方は、コメント記入後に「Google アカウント」をクリックし、「匿名」か「名前/URL」を選択してからご記入ください!)
0 件のコメント:
コメントを投稿